Secret Hideaway in de bergen van Vietnam | Dimsum Reizen - Inleiding

Vanuit deze ecolodge bezoekt u de bergen, de markten, de dorpjes en de bergvolkeren in het noorden van Vietnam. Deze Vietnam bouwsteen kunt u toevoegen aan al onze Vietnam rondreizen in het noorden van Vietnam. Vraag meer info bij Dimsum Reizen.

Noord Vietnam, ecolodge in de bergen bij Sapa

bouwsteen

Bij Sapa, Secret Hideaway in de bergen van Vietnam

Off the beaten track- net buiten het drukke en massale Sapa, ligt deze bijzondere Ecolodge. Geniet van de prachtige rijstvelden! Ontdek kleurrijke markten, wandel en fiets langs groene rijstvelden, watervellen en aanschouw kleurrijke bergvolkeren.

vanaf 515,-
4 dagen

Noord Vietnam, ecolodge in de bergen bij Sapa
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Secret Hideaway in de bergen rondom Sapa
Op een adembenemende plek in de bergen rondom Sapa ligt deze ecolodge. Sapa is een van de populairste bestemmingen in Vietnam,  vanwege z'n prachtige ligging tussen de bergen, de rijstvelden, de kleurrijke weekmarkten van de bergvolkeren en de mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Deze ecolodge biedt dit ook allemaal, maar dan weg van de drukte van Sapa, maar midden in de natuur met schitterende vergezichten.

De lodge bestaat uit 33 bungalows, allen met een uitzicht, een prachtige infinity pool en een spa. Houdt er wel rekening mee dat de lodge drie kwartier rijden buiten Sapa ligt en dat u hier bent aangewezen op de logde. 

Ontdek de onbekende zondagmarkt Muong Hum waar vele kleurrijke volkeren op af komen, u komt werkelijk ogen te kort! Tevens maakt u een prachtige wandeling langs groene rijstvelden, watervallen en langs verschillende kleurrijke dorpen van etnische minderheden. Ook gaat u de omgeving per fiets ontdekken! 

De lodge wordt gerund door jonge mensen van de etnische volkeren die hier wonen. 
Kort reisplan (4 dagen /3 nachten)
Dag 1 Hanoi - Lao Cai/ nachttrein
Dag 2 aankomst Lao Cai - Topas ecolodge
Dag 3 Topas ecolodge
Dag 4 Topas Ecolodge - Hanoi
Filmpje van de Ecolodge

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen