Tam Coc ecoresort, kom tot rust op het platteland van vietnam | DIMSUM REIZEN - Inleiding

Slow Travel in Vietnam, even helemaal tot rust komen. Een rustpunt in uw individuele reis door Vietnam. Laat dit opnemen in uw Vietnam reis door Dimsum Reizen.

Noordwest Vietnam, rustpunt in Tam Coc resort

bouwsteen

Secret Hideaway op het platteland van Vietnam

Soms heeft u even behoefte om de reis te onderbreken. Helemaal tot rust komen, alle indrukken op u in laten werken. Weg van de drukte, maar omgeven door prachtige natuur en de rustiek van het platteland. Een authentieke ecolodge als dit heeft dat!

vanaf 375,-
3 dagen

Noordwest Vietnam, rustpunt in Tam Coc resort
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Secret Hideaway om even helemaal tot rust te komen
Ver weg van de drukte ligt dit eco-resort. Gebouwd in de traditionele stijl van de Tonkin boeren, temidden van de rijstvelden. Geniet van de gastvrijheid en gastronomische lekkernijen uit de Vietnamese keuken. Het resort is omgeven door tuinen en boomgaarden.
Dit resort in Tam Coc ligt op twee uur rijden van Hanoi en vlakbij het treinstation van Ninh Binh, vanuit de stad zit u dus relatief snel in de rust van Tam Coc.
Het resort bestaat uit slechts 8 bungalows, uiteraard voorzien van alle gemakken, inclusief zwembad en toch volledig opgaand in de lokale omgeving.
Het resort is grotendeels zelfvoorzienend, m.n. dankzij de grote tuin van mr. Hieu, waar o.a. aubergine, jackfruit, papaya, spinazie en vele kruiden groeien.

Kortom; wilt u even een rustpunt op uw reis door Vietnam, kies dan voor enkele nachten in dit resort in Tam Coc.
Tam Coc The Garden of Emotions

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen