Onbekend Noordoost Vietnam | Vietnam reis | Dimsum - Inleiding

Een prachtige reis door onbekend Noordoost Vietnam. Laat uw ideale Vietnam reis samenstellen door Dimsum Reizen.

Noord Vietnam: langs kleurrijke etnische markten

bouwsteen

Hanoi - Lao Cai - Bac Ha - Pan Hou - Ha Giang - Meo Vac - Bao Lac - Ba Be - Hanoi

Een prachtige route door het mooiste gebied van Vietnam; het onbekende noordoosten. U maakt wandelingen en bezoekt onbekende en bekende lokale markten, waar u oog in oog komt te staan met vele kleurrijke volkeren. Uniek is een bezoek aan de Black Lolo’s!

vanaf 1155,-
9 dagen

Noord Vietnam: langs kleurrijke etnische markten
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Avontuurlijke tocht door onbekend Noordoost- Vietnam
Bezoek het mooiste gebied van Vietnam, het onbekende noordoosten! U bezoekt de bekende zaterdagmarkt Can Cau bij Bac Ha en de zondagmarkt van Bac Ha waar vele kleurrijke volkeren op af komen. U gaat wandelen bij Bac Ha langs dorpen van de Hmong minderheid en kunt indien gewenst meehelpen bij hun dagelijkse werkzaamheden zoals het planten van rijst, weven en maken van lokale likeur!  Ook bezoekt u onbekende markten zoals de Coc Pai markt (ook een zondagsmarkt). Ook hier ziet u weer vele minderheden als de  Hmong-flowers, Nungs, white and black Tays, Daos en Ta Pan / Lan Ten. Vervolgens reist u naar het onbekende district Ha Gaing. Dit gebied kenmerkt zich door een bijzonder karstlandschap hoog in de bergen. Uniek is hier het bezoek aan de Khau Vai Love markt, welke slechts 1x per jaar wordt gehouden (enkel op 30 april en 1 mei 2019). Ook uniek is het bezoek aan het dorp Khuoi Khon waar de zeldzame minderheid Black Lolo's woont! Ook hier kunt meehelpen bij hun dagelijkse activiteiten, een unieke ervaring! U eindigt de reis met een bezoek aan het Ba Be Nationaal park waar u boottochten en wandelingen maakt en overnacht bij een lokale familie van de Tay! 

Opmerking: houdt u tijdens het plannen van deze reis rekening met de marktdagen welke niet dagelijks zijn, vraag ons naar de mogelijkheden. 

Kort reisplan (9 dagen/ 8 nachten)
Dag 1 Hanoi - nachttrein naar Lao Cai
Dag 2 aankomst Lao Cai - bac Ha via Can Cau markt
Dag 3 Bac Ha markt - Coc Pai markt - Pan Hou
Dag 4 Pan Hou - Ha Giang
Dag 5 ( Khau Vai Love markt ) - Ha Giang - Meo Vac
Dag 6 ( Khau Vai Love markt ) - Meo Vac - Bao Lac
Dag 7 Bao Lac - Ba Be
Dag 8 Ba Be
Dag 9 Ba Be - Hanoi

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen