Top van de wereld Tibet reis | Tibet Reizen | Dimsum - Inleiding

Over de friendship highway heen en weer naar Lhasa. Top van de wereld Tibet reis. Laat uw ideale Tibet reis op maat samenstellen door Dimsum reizen.

Top van de Wereld Tibet reis

bouwsteen

Over de Friendship Highway heen en weer naar Lhasa

De belangrijkste Tibetaanse kloosters bezoeken, maar over de Friendship Highway reizen en oog in oog staan met Mt. Everest? En dat in korte tijd? Dan is deze bouwsteen bij uitstek geschikt.

vanaf 1675,-
6 dagen

Top van de Wereld Tibet reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Over de Friendship Highway heen en weer naar Lhasa

Wilt u in korte tijd niet alleen de belangrijkste Tibetaanse kloosters bezoeken, maar ook een tocht over de Friendship Highway reizen en oog in oog staan met Mt. Everest? Dan is deze bouwsteen bij uitstek geschikt. Vanuit de Tibetaanse hoofdstad Lhasa maakt u een rondje langs Gyanste, Shigatse, Sakya en het schitterend gelegen Rongbuk klooster met uitzicht op ’s werelds hoogste berg.

We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.

Reisplan (6 dagen / 5 nachten)

Dag 1 Lhasa - Gyantse via Yamdrok Tso
Dag 2 Gyantse - Sakya
Dag 3 Sakya - Rongbuk
Dag 4 Rongbuk - Shigatse
Dag 5 Shigatse - Lhasa
Dag 6 vertrek Lhasa

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen