Thailand Reizen | Thailand Reis op Maat | Dimsum Reizen

Thailand Reizen. Bijzondere, Authentieke Thailand Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Thailand. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Thailand.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop, duurzaam waar het kan en buiten het massatoerisme

BELEEF Thailand MET DIMSUM REIZEN

In 18 dagen met eigen gezin door Thailand

 • rondreis
 • 18 dagen
 • €1695 per persoon op basis van familie

In twee weken langs de hoogtepunten van Thailand

 • rondreis
 • 16 dagen
 • €1395 per persoon

18-daagse familiereis door Thailand en Cambodja

 • rondreis
 • 18 dagen
 • €1495 per persoon

Tropisch eiland vlakbij Cambodja

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €525 per persoon

Ontdek het Nam Phrae district

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €225 per persoon

Tropisch eilandparadijs

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €595 per persoon

Thailand rondreis op onze manier!

De ideale Thailand rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Thailand reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Ter voorbereiding van uw Thailand individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Thailand reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land. Wij kleden uw privé-rondreis naar Thailand aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Thailand zien. Help de lokale bevolking met het planten van rijst tijdens uw verblijf bij een Thaise familie thuis, ga eiland hoppen in de Trang archipel en kom tot rust, fiets met een gids door de smalle straatjes van Bangkok of slaap tussen de Neushoornvogels in het Khao Sok Nationaal Park.  We organiseren dat u eens slaapt in leuk boutique hotel, op de must-see-locatie van een stad, in een tempel, of bij een familie thuis. Dimsum brengt graag variatie aan in uw verblijven.

Een rondreis Thailand naar uw smaak

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Thailand gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Thailand | Dimsum Reizen

Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Thailand. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van het land waar wij geen genoeg van kunnen krijgen! We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'. Dit doen we in Thailand door te verblijven bij een lokale familie thuis of in een ecolodge.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product: Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandel en fiets), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track), Mindful (yoga, meditatie, massage, slow (eco) travel) en voldoende voer voor foodies tijdens onze kooklessen in Chiang Mai. 

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

Onze Thailand reisspecialisten

Susanne Kamp-Weijts
In Thailand kan alles en wat bof ik toch dat ik hier zit, denk ik terwijl ik met een cocktail in mijn hand vanaf de rooftop bar geniet van het fantastische uitzicht over Bangkok! Ik fiets door drukke smalle straatjes, over gammele bruggetjes, langs kleine marktjes ver weg van het drukke verkeer en de grote wegen van Bangkok. Daar lig ik dan een poging te doen om te slapen. Af en toe val ik even weg maar echt slapen kan ik het niet noemen. Ik heb het gevoel dat de trein ontspoort en het zwaar heeft met het beklimmen van de heuvels. Ik zie regelmatig locals op de trein springen, mag dit? wat een beleving deze eerste treinreis in Azië!

Sarah Bezuijen
Mijn allereerste reis, zonder ouders, naar Zuidoost Azië, was naar Thailand. Met een lichte cultuurshock stond ik daar in Bangkok, niet wetende wat mij te wachten stond. Maar al snel vond ik mijn plekje hier in deze chaotische, maar oh zo heerlijke stad. 's Avonds op de avondmarkt keek ik mijn ogen uit naar de krekels, sprinkhanen en gekke beesten die op straat werden gefrituurd. Same same but different, wordt er constant naar mij geroepen maar ik besluit dit toch maar aan mij voorbij te laten gaan. Wordt dit echt gegeten? Verrast werd ik al helemaal toen ik aankwam op Koh Phangan, wat ik vooral kende door de Fullmoon parties. Ik stapte hier in een songtaew (pick-up bus) en ging ik op ontdekking. Wauw! Ik ontdekte prachtige verlaten binnenlanden gevuld met kokosnotenbomen waar  aapjes in klommen, ruige baaien, verlaten stranden en leerde een hele andere kant van dit eiland kennen. Wat is Thailand toch een heerlijke en diverse bestemming!