Tadzjikistan Individuele rondreis | Reizen naar Tadzjikistan

Reizen door Tadzjikistan? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Tadzjikistan Reizen | Individuele rondreizen naar Tadzjikistan

Tadzjikistan Individuele Rondreis | Tadzjikistan Rondreis op maat

Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Tadzjikistan.

Misschien wel een van de laatste onontdekte landen ter wereld; Tadzjikistan. Decennialang een uithoek van de Sovjet-Unie, in de jaren '90 verwikkeld in een burgeroorlog en pas recentelijk veilig genoeg om doorheen te reizen. Maar wat een prachtig land. Een combinatie van landschappen die u in Noord-Pakistan, Afghanistan en Tibet aantreft overgoten met een cultureel landschap van Centraal-aziatische steden, sovjetellende, Tajiekse bergbewoners en Kirgieze nomaden. Het grootste deel van het land bestaat uit het Pamir gebergte, een enorm plateau dat niet voor niks het 'dak van de aarde' genoemd wordt. U kunt hier een ruige tocht maken over de Pamir Highway, een van de hoogste en mooiste bergwegen ter wereld met passen boven de 4000 meter. U kunt dit mooi combineren met een tocht door de Wakhan corridor, een cultureel interessant gebied die u langs de grens met Afghanistan brengt.

Individuele Tadzjikistan rondreizen 
Wilt u liever een individuele Tajikistan rondreis samenstellen, we hebben een uitgebreid pakket aan individuele Tajikistan reizen. Uiteraard kan elke Tajikistan rondreis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Liever zelf uw reis samenstellen? Kijk dan eens op onze website Reizen naar TadzjikistanDaar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Tadzjikistan.
 
Groepsreizen op maat naar Tadzjikistan
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Tadzjikistan naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Tadzjikistan.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Tadzjikistan en onze travelblogs over Tadzjikistan.
 
Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Tadzjikistan!