Papua Nieuw Guinea Individuele rondreis | Reizen naar Papua

Reizen door Papua Nieuw Guinea? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Papua Nieuw Guinea reizen | Individuele rondreizen naar Papua Nieuw Guinea

Papua Nieuw Guinea Individuele Rondreis | Papua Nieuw Guinea Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Papua Nieuw Guinea.

Papua Nieuw Guinea is één van de laatste ongerepte plekken op aarde. Het heeft een ruig en woest landschap en in de dichte regenwouden wonen stammen die nog nauwelijks met de buitenwereld in aanraking zijn geweest. Grote en kleine stammen wonen, gescheiden door hoge bergruggen en met hun eigen talen en tradities, ver uit elkaar met weinig onderling contact. Dit verklaart ook waarom de ruim 6 miljoen inwoners meer dan achthonderd verschillende talen en dialecten spreken.
Het is een eiland waar op sommige plekken de Westerse cultuur nog nauwelijks is doorgedrongen, waar nog altijd nieuwe dieren- en plantensoorten worden ontdekt en waar stammenoorlogen nog steeds op geheel traditionele wijze worden uitgevochten. De meeste bewoners van de hooglanden leven nog op authentieke wijze, de dorpen zien er nog vrijwel hetzelfde uit als honderd jaar geleden. Indrukwekkend zijn de dansfeesten, de zgn “sing-sings”, waarbij de hooglanders zichzelf beschilderen en kleurig uitdossen.
U bevindt zich hier op het raakvlak van Azië en Oceanië en dat is duidelijk terug te zien in de gezichten, maar ook de gebruiken van deze stammen en de rijke natuur.
 
Individuele rondreizen naar Papua Nieuw Guinea 
Wilt u liever een individuele Papoea Nieuw Guinea rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Papoea Nieuw Guinea reizen. Uiteraard kan elke Papoea Nieuw Guinea reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Natuurlijk kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten verzorgen. Combinaties met omliggende landen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Liever helemaal zelf uw Papoea Nieuw Guinea rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Papoea Nieuw Guinea. Daar vindt u ons aanbod aan rondreizen naar Papoea Nieuw Guinea.
 
Groepsreizen op maat naar Papua Nieuw Guinea
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Papua Nieuw Guinea naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Papua Nieuw Guinea.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Papua Nieuw Guinea en onze travelblogs over Papua Nieuw Guinea.

Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Papua Nieuw Guinea!