Pakistan Individuele rondreis | Reizen naar Pakistan

Reizen door Pakistan? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Pakistan reizen | Individuele reizen naar Pakistan

Pakistan Individuele Rondreis | Pakistan Rondreis op maat

Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Pakistan.

Deze regio is misschien wel een van de mooiste bergregio’s ter wereld. Ingeklemd tussen het Hindu Kush en Karakorum gebergte liggen hier vele afgesloten valleien met elk hun eigen cultuur, traditie en bevolkingsgroepen.
Tijdens onze reizen bezoeken we verschillende van deze valleien en bevolkingsgroepen, aan beide kanten van de fameuze Karakorum Highway.
Bezoek bijvoorbeeld de Fairy Meadows, een hoogelegen plateau omringt door bergen en met een fantastisch zicht op de bergreus Nanga Parbat.
Of wat dacht u van het mysterieuze Kafiristan waar u de valleien van deKalasha kunt bezoeken. Deze niet-islamitische bevolking met hun blonde haren en blauwe ogen wordt gezien als afstammeling van de troepen van Alexander de Grote. Niet te missen is de Shandur pas, waar in juli het jaarlijkse polotoernooi gehouden wordt.
Pakistan is de bakermat van het polospel en het beroemdst zijn de polowedstrijden op de Shandur pas. Tegelijkertijd is dit ook het hoogste polotoernooi ter wereld. Vanuit heel Pakistan komen mensen op dit festijn af. Tenten worden dagen vantevoren neergezet op de pas om maar niks van de wedstrijden en de activiteiten er omheen te missen.
UIteraard reist u over de Karakorum Highway, de legendarische verbindingsroute tussen Pakistan en China. Bezoek hier zeker de Hunzavallei, misschien wel de mooiste van de vele valleien in Pakistan. De uitzichten op Rakaposhi zijn oogverblindend. U kunt wandelen in de vallei en de forten van Baltit en Altit bezoeken.
Een geheel andere regio is het Tibetaanse Baltistan, een regio die nauwe verwantschappen vertoont met het naburige Ladakh in India. Ook een droog en dor maanlandschap op grote hoogte en met een boeddhistische cultuur

Laatste nieuws
: Momenteel organiseren we geen reizen naar Pakistan, gezien de instabiele veiligheidssituatie. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen in de gaten houden en hopen op positieve ontwikkelingen, m.n. voor de bevolking van Pakistan zelf.

Individuele Pakistan rondreizen 
Wilt u liever een individuele Pakistan rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Pakistan reizen. Uiteraard kan elke Pakistan reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Natuurlijk kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten verzorgen. Combinaties met omliggende landen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Liever helemaal zelf uw Pakistan rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website  reizen naar PakistanDaar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Pakistan.
 
Groepsreizen op maat naar Pakistan
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Pakistan naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Pakistan.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Pakistan en onze travelblogs over Pakistan.

Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Pakistan!