Oezbekistan Individuele rondreis | Reizen naar Oezbekistan

Reizen door Oezbekistan? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Oezbekistan Reizen | Individuele reizen naar Oezbekistan

Oezbekistan Individuele Rondreis | Oezbekistan Rondreis op maat

Dimsum Reizen organiseert individuele reizen geheel op maat naar Oezbekistan.

Het hart van Centraal-Azië, een van de knooppunten van de Zijderoute; Oezbekistan. Het land spreekt al eeuwen tot de verbeelding van reizigers. En niet voor niets, met fabelachtige steden als Samarkand, Buchara en Khiva valt er volop te beleven voor de liefhebber van sprookjesachtige architectuur. En ook de ontmoetingen op de kleurrijke bazaars behoren tot de aangename kant van het reizen.
De laatste jaren is de infrastructuur voor reizigers sterk verbeterd; overal zijn goede hotels en sfeervolle guesthouses in diverse prijsklassen te boeken. De enige hobbel is nog de uitnodiginsgbrief voor het visum, maar die kunnen wij verzorgen voor een ieder die een Oezbekistan reis bij ons boekt

Individuele Oezbekistan rondreizen
Wilt u liever een individuele Oezbekistan rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Oezbekistan reizen. Uiteraard kan elke Oezbekistan reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. U kunt uw Oezbekistan rondreis eventueel combineren met een reis naar Iran, Turkmenistan, Tajikistan, Kirgizstan en/of Kazachstan.Liever zelf helemaal uw reis samenstellen? Kijk ook eens op onze website Reizen naar OezbekistanDaar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Oezbekistan.

Groepsreizen op maat
naar Oezbekistan
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Oezbekistan naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Oezbekistan.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Oezbekistan en onze travelblogs over Oezbekistan.

Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Oezbekistan!