Nepal Individuele rondreis | Reizen naar Nepal

Reizen door Nepal? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Nepal Reizen | Individuele rondreizen naar Nepal

Nepal Individuele Rondreis | Nepal Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Nepal.

Ongetwijfeld een van de mooiste landen van Azie is Nepal. Een land gedomineerd door de witte pieken van de Himalaya. Bergreuzen als de Annapurna, Mount Everest, Dhaulagiri tekenen zich prachtig af tegen de diepblauwe hemel. U kunt hier eindeloze wandelingen en trekkings maken en die zo makkelijk of zwaar maken als u zelf wilt. In het zuiden van Nepal vindt u het Chitwan Nationaal Park, een van de laatste oorden waar u op zoek kunt naar de Indiase neushoorn.
Ook cultureel heeft het land veel te bieden; van de hindoeistische tempelcomplexen in de koningssteden van de Kathmanduvallei tot aan de vele Tibetaans- boeddhistische kloosters in de bergen. In de bergen vindt u verborgen, nauwelijks toegankelijke culturen als die van Dolpo en Mustang.

Individuele rondreizen naar Nepal 
Wilt u liever een individuele Nepal rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Nepal reizen, zoals culturele rondreizen, trekkings, bezoek aan Chitwan park. Uiteraard kan elke Nepal reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Eventueel kunt u uw Nepal rondreis combineren met een reis naar India, Tibet of Bhutan.  Liever helemaal zelf uw Nepal rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Nepal. Daar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Nepal.
 
Groepsreizen op maat naar Nepal
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Nepal naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Nepal.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Nepal en onze travelblogs over Nepal.
 
Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Nepal!