Myanmar Individuele rondreis | Reizen naar Myanmar

Reizen door Myanmar? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Myanmar Reizen | Individuele rondreizen naar Myanmar

Myanmar Individuele Rondreis | Myanmar Rondreis op maat


Dimsum Reizen individuele reizen geheel op maat naar Myanmar (Burma of Birma). 

Misschien wel het meest complete land van Zuidoost-Azië! Niet alleen vindt u hier de cultuur zoals in Thailand en Laos vol boeddhistische tempels, verstilde kloosters, rustiek plattelandsleven, drijvende markten, groene heuvels etc. U bevindt zich ook in de overgangszone naar het Indische subcontinent waarvan de invloeden duidelijk merkbaar zijn. En in Myanmar vindt u vele authentiek levende bergvolkeren, m.n. in de grensgebieden.

In het noorden ligt Kachin state, waar in de uitlopers van de Himalaya de Kachina, maar ook de Lisu en Rawang leven. In de grensregio met India leven de kleurrijke Naga's en wat zuidelijker de Chin met de getatoeerde vrouwen. Helemaal in het zuiden wonen de moslims van Rakhain, ook wel de Arakanesen. In de grensregio met Thailand en Laos wonen vele bergvolkeren waaronder de Shan, de Wa, de Akha, de Karen, de Eng, de Palaung en de Pa-O.

Individuele rondreizen naar Myanmar
Wilt u liever een individuele Myanmar rondreis voor uw vakantie samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Myanmar reizen. Uiteraard kan elke Myanmar reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Natuurlijk kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten verzorgen. Combinaties met omliggende landen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Liever helemaal zelf uw Birma rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Armenie. Daar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Armenië.

Groepsreizen op maat naar Myanmar
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Myanmar naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Myanmar.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Myanmar en onze travelblogs over Myanmar.
 

Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Myanmar!