Laos Individuele rondreis | Reizen naar Laos

Reizen door Laos? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Laos Reizen | Individuele rondreizen naar Laos

Laos Individuele Rondreis | Laos Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Laos.

Een van de minst bekende landen van Indochina is Laos. Het spreekt in eerste instantie misschien ook minder tot de verbeelding dan de culturele rijkdom van Vietnam en het heeft ook geen wereldberoemde monumenten als Angkor Wat in Cambodja. Maar dat is gelijk een deel van de charme, het is een heel relaxt land, voor mensen die graag andere volkeren ontmoeten. Er wonen naast de Laotianen, diverse kleurrijke bergvolkeren. U vindt ze met name in het bergachtige noorden van het land. Daar kunt u schitterende tochten te voet of met prive-vervoer reizen langs diverse dorpjes.
Laos mag dan misschien weinig culturele hoogtepunten hebben, maar het heeft met Luang Prabang wel een van de mooiste steden van Azie en met Vientiane een van de meest relaxte hoofdsteden. Beide steden liggen sfeervol aan de Mekong en wat is er heerlijker dan de zon zien onder te gaan over deze majestueuze rivier met een Lao biertje in uw handen?

Individuele Laos rondreizen op maat 
Wilt u liever een individuele Laos rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Laos reizen. Uiteraard kan elke Laos reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. De reizen kunnen uiteraard gecombineerd worden met Thailand, Cambodja en/of China. Liever helemaal zelf uw Laos rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Laos. Daar vindt u ons aanbod aan  rondreizen en bouwstenen naar Laos.

Familiereizen Laos op maat
Wilt u met uw eigen gezin naar Laos reizen. Dimsum reizen kan uw reis met kinderen geheel op maat voor u samenstellen. 

Groepsreizen op maat naar Laos
Wilt u met uw eigen gezelschap een Laos reis naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Laos.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Laos en onze travelblogs over Laos.
 
Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Laos!