Ladakh Individuele rondreis | Reizen naar Ladakh

Reizen door Ladakh? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Ladakh Reizen | Individuele rondreizen naar Ladakh

Ladakh Individuele Rondreis | Ladakh Rondreis op maat

Dimsum Reizen organiseert individuele reizen geheel op maat naar Ladakh, Spiti, Nubra, Lahaul, Zanskar, Kinnaur en Himachal Pradesh.

In het noordwesten van India, in de Himalaya, in de deelstaten Himachal Pradesh en Kashmir, liggen een aantal kleine boeddhistische rijkjes en valleien. Het bekendst is Ladakh, een bizar maanlandschap met besneeuwde bergpieken en vele kloosters. Minder bekend is de vallei van Spiti, maar zeker niet minder mooi. Hier vindt u de beroemde kloosters van Tabo en Ki. Toegangsoord tot de valleien is Manali, zelf ook rustiek gelegen in de groene Kullu vallei die uitnodigt tot lange wandelingen.

Een andere toegangsroute gaat via Shimla en Kinnaur, een prachtige tocht waarbij u de oude Tibet-Hindustan handelsroute volgt. Uiteindelijk komt u in de geisoleerde vallei van Spiti terecht, met enkele van de meest bijzondere kloosters in de Himalaya.
Bijzonder is ook het afgelegen Zanskar, een zeer geisoleerde en ruige vallei met ook enkele bijzondere kloosters.  Heel anders is een bezoek aan de Nubravallei, een woestijnachtig gebied met kamelen op 4000 meter.
In Ladakh en Spiti vinden elk jaar diverse boeddhistische festivals plaats. Indien gewenst zullen we proberen uw reis zo te plannen dat u een festival kunt meemaken.

Individuele Ladakh rondreizen op maat 
Wilt u liever op individuele basis een Ladakh rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Ladakh, Spiti, Zanskar, Nubra, Lahaul en Himachal Pradesh reizen, eventueel in combinatie met individuele reizen naar India, Tibet of Nepal. Uiteraard kan elke Ladakh reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Liever zelf uw reis naar Ladakh samenstellen? Kijk dan op onze website met individuele rondreizen en bouwstenen naar Ladakh. Daar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Ladakh, Spiti, Nubra, Lahaul, Zanskar, Kinnaur en Himachal Pradesh.

Groepsreizen op maat naar Ladakh
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Ladakh naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Ladakh.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Ladakh, Spiti, Nubra, Lahaul, Zanskar, Kinnaur en Himachal Pradesh en onze travelblogs over Ladakh, Spiti, Nubra, Lahaul, Zanskar, Kinnaur en Himachal Pradesh.
 
Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Ladakh!