Kirgizstan Individuele rondreis | Reizen naar Kirgizstan

Reizen door Kirgizstan? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Kirgizstan Reizen | Individuele rondreizen naar Kirgizië

Kirgizstan Individuele Rondreis | Kirgizstan Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Kirgizstan (Kirgizië). 

Een van de mooiste staten van de voormalige Sovjetunie is het bergstaatje Kirgizstan (ook wel Kirgizië). Hier vindt u nog ongerepte natuur, nauwelijks industrie, steden, wegens of luchtvervuiling. Een landschap vol eindeloze bergen, valleien, meren en rondtrekkende nomaden die overnachten in hun vilten tenten, de zgn. yurts. Deze nomaden hebben ook een heel eigen cultuur, die zich uit in het maken van unieke vilten tapijten. Kirgizstan is een prachtig land om doorheen te reizen. Om het meest optimaal van een Kirgizstan reis te genieten raden we u aan om met prive-vervoer te reizen, dan wel te wandelen. Uiteraard kunnen wij u daarbij van dienst zijn.

Individuele rondreizen naar Kirgizie
 

Wilt u liever op individuele basis een Kirgizie rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Kirgizstan reizen, eventueel in combinatie met individuele reizen naar Kazachstan, Turkmenistan, Oezbekistan, Tajikistan of West China. Uiteraard kan elke Kirgizie reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Liever zelf uw reis naar Kirgizstan samenstellen? Kijk dan op onze website Reizen naar Kirgizstan. Daar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Kirgizstan.
 
Groepsreizen op maat naar Kirgizstan
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Kirgizië naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Kirgizië.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Kirgizstan en onze travelblogs over Kirgizstan.
 
Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Kirgizstan!