Indonesië Individuele rondreis | Reizen naar Indonesië

Reizen door Indonesië? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Indonesië Reizen | Individuele rondreizen naar Indonesië

Indonesië Individuele Rondreis | Indonesië Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Indonesië.

Ongetwijfeld een van de mooiste landen van Azië is het eilandenrijk Indonesië, niet voor niets ook wel de Gordel van Smaragd genoemd. Een eilandenrijk met prachtige natuur, van ongerepte jungle tot vulkanen, van tropische stranden tot een exotische onderwaterwereld. Een eilandenrijk ook met een eeuwenoude en afwisselende cultuur en vele verschillende bevolkingsgroepen. Van de oude vorstendommen op Java tot de Papua's op Iran Jaya, van de Minangkabauers op Sumatra tot de Toraja op Sulawesi. Een eilandenrijk waar volop te zien en beleven valt. Wat dacht u van de Borobudur, een van de grootste boeddhistische monumenten op onze aardkloot? Of liever een van de vele hindoeïstische rituelen meemaken op Bali? Op zoek naar Orang Oetans op Sumatra of liever oog in oog met de Komodo varaan? Beklim een vulkaan of wandel door de rijstvelden. En ga op zoek naar de vele overblijfselen van het Hollandse verleden.
Wij bieden reizen aan naar alle bekende en onbekende eilanden van Indonesië. Of u nu een klassieke rondreis door Sumatra, Java en Bali wilt (maar dan wel met karakteristieke accommodatie), wilt luieren op een heerlijk strand of liever avontuurlijk door Papua trekt, Dimsum Reizen kan het voor u regelen. Onze medewerkers hebben uitgebreide reiservaring in Indonesië en hebben zelfs de meest onbekende eilanden bereisd.
 
Individuele Indonesië rondreizen op maat 
Dimsum Reizen heeft een zeer uitgebreid pakket aan individuele Indonesië reizen, bestaande uit bouwstenen, excursies en individuele rondreizen naar Indonesie. Uiteraard kunt u zelf uw Indonesie rondreis samenstellen, waarbij onze Indonesië reisspecialisten u graag adviseren. Kijk eens op onze website reizen naar IndonesieDaar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Indonesië.

Familiereizen Indonesië op maat
Wilt u met uw eigen gezin naar Indonesië reizen. Dimsum Reizen kan uw reis met kinderen geheel op maat voor u samenstellen. 
 
Groepsreizen op maat naar Indonesië
Wilt u met eigen gezelschap een Indonesië reis naar eigen wens samenstellen? Ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, studentenverenigingen kunnen we reizen naar Indonesië geheel op maat kunnen samenstellen.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Indonesië en onze travelblogs over Indonesië.
 
Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Indonesië!