Georgië Individuele rondreis | Reizen naar Georgië

Reizen door Georgië? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Georgie Reizen | Individuele rondreizen naar Georgie

Georgië Individuele Rondreis | Georgië Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Georgië. 

Een van de meest gastvije landen in de Kaukasus regio is ongetwijfeld Georgië. Hoogtepunt van elk bezoek is uitgenodigd worden voor een Georgische maaltijd, waarbij de tafel vol Georgische lekkernijen staat en de tamada (hoofd van de tafel) de ene toast na de andere toast op zijn gasten uitbrengt. En dat allemaal met eigen wijn, want Georgië was de wijnleverancier van de Sovjet-Unie en elke familie heeft nog wel een wijnkelder.
Maar behalve een gastronomische ontdekkingstocht is een reis naar Georgië ook genieten van de prachtige bergen van de Kaukasus. Reis over de Georgian Military Highway naar het prachtig gelegen Kazbegi of bezoek de unieke regio Svanetië. En het land is overladen met cultuur. Overal vindt u eeuwenoude kerken, kloosters en kathedralen. Bij Batumi kunt u de Zwarte Zee induiken en de hoofdstad Tbilisi is een prachtige stad vol bezienswaardigheden. En in de regio Kakhetie bezoekt u natuurlijk een wijnkelder.

Individuele rondreizen naar Georgië
Wilt u liever een individuele Georgië rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Georgië reizen. Uiteraard kan elke Georgië reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Liever helemaal zelf uw Georgië rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Georgie. Daar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Georgië.
 
Familiereizen Georgie op maat
Wij stellen uw Georgië rondreis met kinderen geheel op maat graag voor u samen omdat we er samen met onze eigen kinderen hebben gereisd. 

Groepsreizen op maat naar Georgië
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Georgië naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Georgië.

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Georgië en onze travelblogs over Georgië. 

Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Georgië!