Bhutan Individuele rondreis | Reizen naar Bhutan

Reizen door Bhutan? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Bhutan Reizen | Individuele rondreizen naar Bhutan

Bhutan Individuele Rondreis | Bhutan Rondreis op maat

Dimsum Reizen organiseert individuele reizen geheel op maat Bhutan reizen. 

Een droom voor elke reiziger is om ooit af te reizen naar het ooit zo gesloten boedhistische koninkrijk Bhutan. Een vakantie naar dit gesloten Boedhistische koninkrijk in de Himalaya valt prima te combineren met een reis naar het bergstaatje Sikkim. Een van de hoogtepunten van een reis naar Bhutan is het meemaken van een tshechu, een boeddhistisch festival. In de meeste plaatsen van Bhutan wordt een keer per jaar in het plaatselijk klooster een festival georganiseerd. Er is religieuze en folkloristische muziek en vaak is er een markt met eetstalletjes, winkeltjes en andere activiteiten.

Individuele Bhutan rondreizen op maat 
Wilt u liever een individuele Bhutan rondreis samenstellen? Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Bhutan reizen. Uiteraard kan elke Bhutan reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Natuurlijk kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten verzorgen. Combinaties met omliggende landen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Liever helemaal zelf uw Bhutan rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Bhutan. Daar vindt u ons aanbod aan  rondreizen en bouwstenen naar Bhutan.

Groepsreizen op maat naar Bhutan
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Bhutan naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Bhutan.
 
Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Bhutan en onze travelblogs over Bhutan.

Dimsum Reizen; de reisspecialist voor uw ideale vakantie naar Bhutan!