Bangladesh Individuele rondreis | Reizen naar Bangladesh

Reizen door Bangladesh? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Bangladesh Reizen | Individuele rondreizen naar Bangladesh

Bangladesh Individuele Rondreis | Bangladesh Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert  individuele reizen geheel op maat naar Bangladesh.

Wie aan Bangladesh denkt, denkt aan overstromingen, cyclonen en overvolle veerboten. Het zijn beelden die onlosmakelijk verbonden zijn met ’s werelds natste en dichtstbevolkte land, gelegen aan de noordkant van de Golf van Bengalen. Bangladesh bestaat voor het belangrijkste deel uit een enorme delta waar meedogenloze rivieren als de Ganges en de Brahmaputra hun aanzwellende water na een lange reis van duizenden kilometers vanuit de Himalaya uiteindelijk lozen in de Indische Oceaan. In een ‘normale’ moessontijd staat ongeveer 70% van Bangladesh onder water...

Toch heeft dit nog nauwelijks door toeristen bezochte land in het juiste jaargetijde ook zoveel moois te bieden: van het fascinerende leven langs de rivieren tot rustieke boerendorpjes met eeuwenoude tempels en paleizen uit vervlogen tijden; van intens groene theevelden en dichte regenwouden tot kleurrijke stamvolkeren en markten in de bosrijke heuvels tegen de Birmese grens.

Individuele rondreizen naar Bangladesh
Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele reizen in heel Bangladesh. Uiteraard kan elke Bangladesh reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Natuurlijk kan Dimsum Reizen ook voor de bijbehorende vluchten zorgen.  Combinaties met omliggende landen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Liever helemaal zelf uw Bangladesh rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Bangladesh. Daar vindt u ons aanbod van rondreizen en bouwstenen naar Bangladesh.

Groepsreizen op maat naar Bangladesh
Wilt u met uw eigen gezelschap een Bangladesh reis naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat samenstellen naar Bangladesh.  

Laat u ook eens inspireren door onze  foto's van Bangladesh en onze travelblogs over Bangladesh.
 

Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Bangladesh!