Armenië Individuele rondreis | Reizen naar Armenië

Reizen door Armenië? Kleinschalig, persoonlijk, deskundig. Op maat gemaakt door Dimsum Reizen

Armenië reizen | Individuele rondreizen naar Armenië

Armenië Individuele Rondreis | Armenië Rondreis op maat


Dimsum Reizen organiseert individuele reizen geheel op maat naar Armenië.

Armenië is een van de oudste christelijke naties ter wereld en dat vindt u overal terug. Het land herbergt prachtige kloosters en kerken, vaak prachtig gelegen. Bezoek de belangrijkste kerk van het land die van Echmiatzin, nabij de hoofdstad Yerevan. Maar sla ook zeker Khor Virab niet over, dramatisch gelegen met uitzich op Mt. Ararat. Of wat dacht u van de in een rotswand uitgehouwen kerk van Geghard? Maar Armenië heeft meer te bieden; het prachtige Sevan meer, de fascinerende hoofdstad Yerevan, wandelen op Mt. Aragats, het uitzicht op Mt. Ararat en het ongerepte zuiden van het land.

Individuele rondreizen naar Armenië
Wilt u een individuele Armenië rondreis samenstellen, Dimsum Reizen heeft een uitgebreid pakket aan individuele Armenië reizen. Uiteraard kan elke Armenië reis geheel naar eigen wens ingevuld worden. Natuurlijk kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten verzorgen. Combinaties met omliggende landen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Liever helemaal zelf uw Armenië rondreis samenstellen? Kijk eens op onze website reizen naar Armenie. Daar vindt u ons aanbod aan rondreizen en bouwstenen naar Armenië.

Groepsreizen op maat naar Armenië
Wilt u met uw eigen gezelschap een reis naar Armenië naar eigen wens samenstellen? Dimsum Reizen kan ook voor grotere groepen als vriendenclubs, bedrijven, universiteiten en studentenverenigingen reizen geheel op maat organiseren naar Armenië.

Laat u ook eens inspireren door onze foto's van Armenië en onze travelblogs over Armenië
 
Dimsum Reizen; de vakantie specialist voor uw ideale vakantie naar Armenië