Uw eigen Oekraine reis samenstellen

Individuele Oekraine rondreizen en bouwstenen waarmee u uw eigen Oekraine reis op maat kunt maken

Reisadvies Individuele Oekraïne Reis

Oekraïne Reis | Individuele Oekraïne;Reis op maat gemaakt

Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Oekraine rondreizen en Oekraïne bouwstenen. We laten u graag de hoogtepunten zien maar kijken ook graag een straatje verder. Daar waar het kan ontwijken we het massatoerisme en gaan we op zoek naar persoonlijke ontmoetingen. 

Het Oekraïne reisprogramma van Dimsum Reizen is zo gemaakt dat u helemaal zelf uw Oekraïne reis kunt samenstellen. U kunt dus vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen. De Oekraïne rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken. 

Ook kunt u zelf  excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van de Oekraine voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale reis geheel naar eigen wens samenstellen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Oekraïne reisadvies.

Individuele Oekraïne rondreis. Onderweg in de Oekraïne

Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurd heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in de Oekraïne kunnen ook per (tijdsbesparende) binnenlandse vlucht worden afgelegd en enkele trajecten zelfs per trein. Uiteraard wordt dit allemaal vantevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.

Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties.

Over het algemeen is een lokale gids die de hele reis meereist niet inbegrepen, maar u kunt er altijd voor kiezen om deze bij te boeken. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen / bezoeken aan nomaden etc.).

U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!