Hoogtepunten van West Maleisië Reis | Maleisië reis | Dimsum - Inleiding

Met eigen huurauto gaat u de hoogtepunten van West Maleisië ontdekken. Laat uw ideale Maleisië rondreis samenstellen door Dimsum Reizen.

West-Maleisie Hoogtepunten Reis

rondreis

Langs de hoogtepunten van Maleisië per trein en huurauto

Wat is er heerlijker dan zelf rondrijden en zo uw eigen tempo te bepalen? Dat kan dat uitstekend met een huurauto met GPS. U rijdt van Melaka via Kuala Lumpur naar het pittoreske Penang en via de Cameron Highlands en Taman Negara naar een tropisch eiland.

vanaf 1695,-
14 dagenWest-Maleisie Hoogtepunten Reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Langs de hoogtepunten van Maleisië per trein en huurauto
Maak een rondreis over het verrassend afwisselende Maleisische schiereiland en doe dit geheel op comfortabele wijze door deels per trein en deels met uw eigen huurauto rond te reizen.
Na aankomst op de luchthaven reist u naar Melaka en staat u oog in oog met een heus Hollands stadshuis in het oude centrum van deze pittoreske stad. Volgende stop is de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur. Een lange reis brengt u naar het multiculturele Georgetown op het schiereland Penang. U wandelt van Chinese tempels naar Indiase wijken naar Brits-koloniale gebouwen en sluit af met Maleise avondmarkten. U zoekt even de koelte op bij de Cameron Highlands en reist u door naar het reservaat Taman Negara en bezoekt daar een van de oudste oerwouden ter wereld. Dan wordt het tijd om heerlijk te relaxen op het prachtige Gem eiland een ideale afsluiter van deze reis.

Op veel plaatsen bieden we leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk bij het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. In het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.
Zo kunt u zelf helemaal de reis naar uw eigen wensen samenstellen.
Kort reisplan West-Maleisië Hoogtepunten reis (14 dagen / 13 nachten)

Dag 1 aankomst Melaka
Dag 2 Melaka
Dag 3 Melaka - Kuala Lumpur
Dag 4 Melaka - Penang
Dag 5 Penang
Dag 6 Penang - Cameron Highlands
Dag 7 Cameron Highlands
Dag 8 Cameron Highlands - Taman Negara
Dag 9 Taman Negara
Dag 10 Taman Negara - Gem Island via Marang jetty
Dag 11 Gem Island
Dag 12 Gem Island
Dag 13 Gem Island
Dag 14 Gem Island - Kuala Terengganu

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen