Maleisië en Singapore reis | Verrassend en authentiek met Dimsum Reizen - Inleiding

Maak een reis over het verrassend afwisselende Maleise schiereiland en bezoek de moderne stadstaat Singapore. Laat uw ideale Maleisië rondreis samenstellen door Dimsum Reizen.

Singapore en Maleisië reis

rondreis

Kuala Lumpur - Taman Negara - Cameron Highlands - Georgetown - Perhentian - Melaka - Singapore

Maak een reis over het verrassend afwisselende Maleise Schiereiland en bezoek de moderne stadsstaat Singapore. Vanuit Kuala Lumpur reist u door naar Georgetown, waar alle culturen bij elkaar komen. Bezoek theeplantages, jungle en tropische stranden.

vanaf 2395,-
19 dagen
Singapore en Maleisië reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

rondreis over Maleis schiereiland met afsluiter Singapore
Maak een rondreis door het verrassend afwisselende Maleisische schiereiland en bezoek de moderne stadstaat Singapore. Na aankomst in de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur reist u door naar de jungle van Taman Negara, de theeplantages van de Cameron Highlands en verder naar  Georgetown, waar alle culturen van Maleisië bij elkaar komen. Hier op het Penang eiland vindt u een van de leukste steden van Azië. U reist verder naar de jungle van Belum. Dan wordt het tijd om heerlijk te relaxen op de prachtige Perhentian eilanden. Vervolgens reist u verder naar Melaka met z'n Hollandse verleden en sluit de reis af in de moderne stadstaat Singapore.

U reist met uw eigen huurauto rond, maar kunt desgewenst ook kiezen voor transfer per privé-auto met chauffeur of openbare bussen. 

Op veel plaatsen bieden we leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk bij het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. In het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.
Zo kunt u zelf helemaal de reis naar uw eigen wensen samenstellen.
Kort reisplan West-Maleisië en Singapore reis (19 dagen / 18 nachten)

Dag 1 aankomst Kuala Lumpur
Dag 2 Kuala Lumpur
Dag 3 Kuala Lumpur - Taman Negara
Dag 4 Taman Negara
Dag 5 Taman Negara - Cameron Highlands
Dag 6 Cameron Highlands
Dag 7 Cameron Highlands - Penang
Dag 8 Penang
Dag 9 Penang - Belum
Dag 10 Belum
Dag 11 Belum - Perhentian eiland
Dag 12 Perhentian eiland
Dag 13 Perhentian eiland
Dag 14 Perhentian eiland
Dag 15 Perhentian eiland - Melaka
Dag 16 Melaka
Dag 17 Melaka - Singapore
Dag 18 Singapore
Dag 19 vertrek Singapore

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen