Meet a local Maleisië | Dimsum Reizen

Persoonlijke excursies in Maleisië, kookcursussen, fietstochten en ontmoetingen in Maleisië.

Meet a local in Maleisië


Persoonlijke ontmoetingen tijdens uw reis!

Onze meet a local - activiteiten zijn beslist een aanrader: zo kunt u op bezoek bij mensen thuis met wie u samen kookt , eet of thee drinkt. U maakt persoonlijk contact en ziet hoe de mensen wonen en leven. Of u ontmoet mensen op straat terwijl u op een krukje met ze kletst, ruikt, proeft en deelt tijdens een van onze Streetfoodtours. Voor u het weet is de avond te kort en wordt het een ontmoeting die voor het leven bijblijft!

Onder het tabblad excursies zijn deze activiteiten herkenbaar aan de speciale meet a local - stempel.

We hebben de volgende meet a local - activiteiten opgenomen in ons Maleisië-aanbod:
Maleisië - Meet a local! - Eten bij Mazni in Kuala Lumpur

Wilt u op bezoek en een hapje eten bij mensen thuis? Dat kan in een aantal steden van West- Maleisie. In Kuala Lumpur staan enthousiaste vrouwen als Mazni al in de aanslag met wok en pollepel om u de lekkerste lokale gerechten te laten proeven. Ze nodigen u uit bij hen thuis! Vraag het aan bij uw offerte.

Zo schrijft Mazni :
Mijn man en ik  serveren u graag  onze eigen gemaakte hete kokosrijst in mijn huis in Bukit Jali (Sport Village) in Kuala Lumpur. Deze Nasi Lemak is simpel maar echt overheerlijk. Wanneer het bananenblad er af wordt gepeld is de rijst nog steeds warm en dat maakt het zo lekker! Verplicht er bij te eten zijn gekookte eieren, gebakken ansjovis, chillies en komkommer. Als bijgerecht serveer ik graag mijn favoriete gebakken kip erbij! Welkom!


Maleisië - Meet a local! - Indiaas leren koken bij een familie thuis

Unieke ervaring! U gaat bij een lokale familie huisgemaakte Indiase gerechten proeven. Geniet van de gastvrijheid en ontspannen sfeer in deze overdekte binnentuin. Elke eet ervaring is anders want het menu wordt dagelijks gemaakt aan de hand van verse ingrediënten die op de ochtend markt worden gekocht. Na het diner bent u welkom om te blijven zitten voor een kopje thee of koffie.
Maleisië - Meet a local! - Ronddwalen op de avondmarkt in Kuala Lumpur

Samen met een Local ontdekt u de “Pasar Malam”. Dit betekent in het Maleisisch avondmarkt. U bezoekt samen deze markt en leert van alles over de verschillende lokale producten, een leuke ervaring!
Maleisië - Meet a local! - Fietsen met een local door Penang

Samen met een local gaat u fietsen door één van de beroemde werelderfgoed zones van UNESCO. U zult de beroemde historische gebouwen verkennen, vervolgens gaat u de bekende en populaire muurschilderingen in de stad bekijken. Uiteraard zult u ook een aantal beroemde gerechten onderweg proeven!