Op zoek naar Orang Oetans in Borneo | Maleisië reis | Dimsum - Inleiding

Ga op zoek naar Orang Oetans in Borneo. Laat uw ideale Maleisië rondreis samenstellen door Dimsum Reizen.

Op zoek naar Orang Oetans in Borneo

bouwsteen

Op jungle avontuur in Sabah!

Vaar door de jungle van Borneo over de Kinabatangan rivier en ga op zoek naar olifanten, orang oetans en neusapen. U overnacht in een lodge bij Sukau, midden in het oerwoud. Uiteraard bezoekt u het orang oetang reservaat bij Sepilok.

vanaf 550,-
3 dagen

Op zoek naar Orang Oetans in Borneo
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

SEPILOK ORANG UTAN REHABILITATION CENTRE
Op een half uur rijden van Sandakan ligt het Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre. Het reservaat is wereldberoemd en brengt de bezoeker in nauw contact met de Orang Oetans. In dit opvangcentrum worden jonge Orang Oetans, die gevangen werden of als wees gevonden werden, getraind om zelf weer te kunnen overleven in het oerwoud.

In de ochtend wordt u van Sandakan naar Sepilok gebracht voor een bezoek aan het Orang Oetan opvangcentrum. In de middag stapt u op de boot in Sandakan naar Sukau. De boot vaart door de mangroves en stop onderweg bij de Lower Kinabatangan River Sanctuary.
Reisplan

Dag 1 Sandakan - Sukau
Dag 2 Sukau
Dag 3 Sukau - Sandakan 

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen