Sabah Mt. Kinabalu beklimming | Maleisië reis | Dimsum - Inleiding

Geniet van het prachtige uitzicht tijdens de Sabah Mt. Kinabalu beklimming. Laat uw ideale Maleisië rondreis samenstellen door Dimsum Reizen.

Sabah: RUIG! Mt. Kinabalu beklimming

bouwsteen

Prachtige tocht naar de top van Mt. Kinabalu

Mount Kinabalu is met meer dan 4.000 meter de hoogste berg van Zuidoost-Azië. Tijdens deze beklimming van twee dagen klimt u naar een hoogte van zoon 4.095 meter. U bereikt de top op de laatste ochtend waar u wordt beloond met een prachtige zonsopgang.

vanaf 625,-
3 dagen

Sabah: RUIG! Mt. Kinabalu beklimming
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

PRACHTIGE TOCHT NAAR DE TOP VAN MT. KINABALU
Met een gids maakt u een tocht, verdeeld over twee dagen, naar de top van Mt. Kinabalu, de hoogste berg van Zuidoost-Azië. U overnacht op een hoogte van 3.353 meter, om vervolgens vroeg in de ochtend naar de top, Low's Peak op 4.095 meter, te klimmen. Hier kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst in de ochtend.
Reisplan

Dag 1 Kota Kinabalu - Kinabalu Park/Kundasang
Dag 2 Beklimming Mt. Kinabalu
Dag 3 Mt. Kinabalu - Kinabalu Park - Kota Kinabalu 

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen