Laos alternatief reis | Laos reizen | Dimsum - Inleiding

Ontdek de geheimen van Laos met deze Alternatief reis naar enkele van de meest interessante plekken. Uw ideale Laos reis boekt u bij Dimsum reizen.

Laos Alternatief reis

rondreis

alternatieve route van Luang Prabang naar zuid-Laos

Ontdek de geheimen van Laos met deze Alternatief reis naar enkele van de meest interessante plekken. Rijke geschiedenis, Werelderfgoed evenals de magie van de Mekong en het schilderachtige Luang Prabang maken deze tocht tot een heerlijke reis door Laos.

vanaf 1895,-
14 dagenLaos Alternatief reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

alternatieve route van Luang Prabang naar zuid-Laos
Ontdek de geheimen van Laos met deze reis naar enkele van de meest interessante plekken. Rijke geschiedenis, Werelderfgoed evenals de magie van de Mekong en het schilderachtige Luang Prabang maken deze tocht tot een van de mooiste gelegenheden om de schoonheid van dit prachtige land, in het warme hart van Zuidoost-Azië te beleven.

We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Zo kunt u de reis helemaal aanpassen aan uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk de route geheel op maat aan te passen.
Kort reisplan Laos Alternatief reis (13 dagen / 12 nachten)

Dag 1 aankomst Luang Prabang
Dag 2 Luang Prabang
Dag 3 Luang Prabang
Dag 4 Luang Prabang - Phonsavan
Dag 5 Phonsavan / Vlakte der Kruiken
Dag 6 Phonsavan- Khamouane natuurpark
Dag 7 Khamouane - Thakek
Dag 8 Thakek - Pakse via Savannaketh
Dag 9 Pakse / Boloven plateau
Dag 10 Boloven plateau - Khong eiland

Dag 11 Khong eiland - Dong Daen via Khone eiland
Dag 12 Dong Daen

Dag 13 vertrek Dong Daen

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen