Laos compleet reis | Laos reizen | Dimsum - Inleiding

De Laos Compleet reis is een klassieke rondreis door Laos. Bezoek de hoogtepunten Luang Prabang en Vientiane. Uw ideale rondreis door Laos boekt u bij Dimsum Reizen.

Laos Compleet reis

rondreis

Pak Beng - Luang Prabang - Vang Vieng - Vientiane - Khong Eiland - Ban Kiet Ngong - Pakse

De Laos Compleet reis is een klassieke rondreis door Laos. De tocht begint bij de Thaise grens in Noord-Laos en eindigt in Zuid-Laos, bij de 4000 eilanden in de Mekong rivier. Onderweg bezoekt u Luang Prabang en Vientiane en maakt een tocht over de Mekong

vanaf 1930,-
13 dagenLaos Compleet reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Laos van Noord naar Zuid reis
Een klassieke rondreis om de geheimen van Laos te ontdekken. De tocht begint bij de Thaise grens in Noord-Laos en eindigt in Zuid-Laos, bij de 4000 eilanden in de Mekong rivier. Onderweg bezoekt u de steden Luang Prabang en Vientiane, maakt een tocht over de Mekong, slaapt in een ecolodge, bezoekt een olifantenproject en u eindigt op het Khon eiland.
 
We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Zo kunt u de reis helemaal aanpassen aan uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk de route geheel op maat aan te passen.
 
Kort reisplan Laos Compleet reis (13 dagen / 12 nachten))

1 aankomst Houay Xai, boot Pak Beng
2 boot Pak Beng - Luang Prabang via Pac Ou
3 Luang Prabang
4 Luang Prabang
5 Luang Prabang / bezoek Olifanten project / verblijf jungle lodge
6 Luang Prabang - Vang Vieng
7 Vang Vieng - Vientiane via Nam Nung
8 Vientiane
9 Vientiane - Tad Lo via Pakse
10 Tad Lo - Khong eiland
11 Khong eiland - Khon eiland
12 Khon eiland - Ban Kiet Ngong
13 Ban Kiet Ngong - Pakse / vertrek Pakse

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen