Laos heritage trail | Laos reizen | Dimsum - Inleiding

Maak kennis met de onbekende kant van Loas, de heritage trail. Uw ideale Laos rondreis boekt u bij Aziespecialist Dimsum Reizen.

Laos Heritage Trail

bouwsteen

Rondreis vanuit Luang Prabang

Deze rondreis van en naar Luang Prabang brengt u naar de mysterieuze Vlakte der Kruiken, de menhirs van Hintang, indrukwekkende grotten en het Nam Et natuurpark. Maak kennis met een onbekende kant van Laos en duik in cultuur en natuur van dit land.

vanaf 1785,-
12 dagen

Laos Heritage Trail
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Rondreis vanuit Luang Prabang
Deze rondreis van en naar Luang Prabang brengt u naar de mysterieuze Vlakte der Kruiken, de menhirs van Hintang, indrukwekkende grotten en het Nam Et natuurpark. Maak kennis met een onbekende kant van Laos en duik in cultuur en natuur van dit land. Uiteraard bezoekt u het sfeervolle Luang Prabang en omgeving. Tijdens de tour bezoekt u diverse dorpjes van verschillende volkeren. Kortom, een afwisselende reis rondom Luang Prabang.
 
We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Zo kunt u de reis helemaal aanpassen aan uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk de route geheel op maat aan te passen.
Kort reisplan Laos Heritage Trail (12 dagen / 11 nachten)
Dag 1 aankomst Luang Prabang
Dag 2 Luang Prabang
Dag 3 Luang Prabang
Dag 4 Luang Prabang - Phonsavan
Dag 5 Phonsavan / Vlakte der Kruiken
Dag 6 Phonsavan - Sam Neua
Dag 7 Sam Neua / Vieng Xai grotten
Dag 8 Sam Neua - Nam Et National Park
Dag 9 Nam Et National Park - Nong Khiaw
Dag 10 Nong Khiaw / boottocht Nam Ou River
Dag 11 Nong Khiaw - Luang Prabang
Dag 12 vertrek Luang Prabang

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen