Individuele Iran reizen geheel op maat samengesteld

De mooiste individuele Iran reis. Uw ideale Iran rondreis samengesteld door de Iran reisspecialisten van Dimsum Reizen.

BELEEF
Iran MET
Dimsum Reizen

Verkennen


Teheran - Kerman - Bam - Yazd - Kashan - Isfahan - Persepolis - Shiraz

Op deze individuele Iran rondreis maakt u kennis met de hoogtepunten van het centrale deel van het Perzische Rijk. U bezoekt o.a. Shiraz, Kerman, Kashan, Yazd en Isfahan. U reist voornamelijk per privéauto. Vele excursies zijn inbegrepen.

rondreis

15 dagen

1995,- per persoon

Shiraz - Perzische Golf - Bam - Kalout woestijn - Yazd - Dasht-e Kavir - Kashan - Isfahan

Deze Iran reis brengt u van Shiraz tot aan Isfahan. Onderweg brengt u een bezoek aan de Perzische Golf regio, de Kalout en Grote Zoutwoestijn. Hierdoor is deze reis m.n. geschikt voor de wintermaanden (oktober-april). Zeer afwisselende Iran reis.

rondreis

16 dagen

2250,- per persoon

Shiraz - Persepolis - Yazd - Isfahan

Op de Iran Hoogtepunten reis maakt u kennis met de belangrijkste culturele hoogtepunten. U bezoekt het mooie Shiraz, overblijfselen van het Perzische rijk bij Persepolis, woestijnstad Yazd en de mooiste stad van het land Isfahan.

rondreis

8 dagen

1050,- per persoon

Teheran - Gorgan - Golestan NP - Mashad

Deze afwisselende Noordoost Iran reis brengt u door het relatief weinig bezochte noordoosten van het oude Perzie. U reist langs de Kaspische Zee door de regio Mazandaran. U reist van Ramsar naar Gorgan en verder naar de heilige stad Mashad.

bouwsteen

6 dagen

745,- per persoon

Karakteristieke bergdorpen in Iraans Koerdistan

Deze Iran reis brengt u naar het Iraanse gedeelte van Koerdistan. Een ruig berglandschap met prachtige, karakteristieke bergdorpen en een uiterst gastvrije bevolking. U bezoekt dorpjes als Howraman en Palangan en de steden Sanandaj en Kermanshah.

bouwsteen

6 dagen

675,- per persoon

Perzische Golf - Bandar Abbas - Minab - Qeshm eiland

Op deze reis bezoekt u het onbekende zuiden van Iran. U reist naar de regio aan de Perzische Golf. Dit gebied heeft een geheel ander karakter dan de rest van Iran. Er woont een overwegend grote Arabische bevolking, waaronder vrouwen met oogmaskers.

bouwsteen

4 dagen

395,- per persoon

Uw voordelen

100% op maat gemaakt

Persoonlijk door onze zeer ervaren reisspecialist

Unieke routes

Wij kennen de plekjes, ook buiten het massatoerisme

Meet a local

Kook, eet, wandel en fiets met locals

Beleef Iran op onze manier!


Wilt u naar Iran reizen, maar wel geheel zoals u wilt?  Wij organiseren uw Iran rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en genieten van optimale vrijheid tijdens uw Iran reis.
Onze deskundige Iran-specialist met zeer uitgebreide reiservaring in dit land adviseert u graag in alle mogelijkheden die wij bieden. We reizen niet alleen naar het mooie Isfahan, het drukke Teheran en het poëtische Shiraz, maar gaan ook op zoek naar de plekken buiten de begaande paden. We brengen u bijvoorbeeld graag naar de Bakhtiari en Ghasga' I nomaden en naar de zandduinen in de Kalout woestijn. We zoeken de hoogstaande Perzische cultuur op in Persepolis, gaan voor het avontuur in Koerdistan, een woestijntocht bij Yazd en wandelen in de bergen, valleien of woestijnen.  

Met onze meet-a-local-activiteiten bieden we u de mogelijkheid te overnachten bij mensen thuis in woestijndorpen en een avondje te eten bij Iraniërs in Teheran of Shiraz!