Huwelijksreis Indonesie Sumatra en Bali - Inleiding

Huwelijksreis Indonesië, huwelijksreis Sumatra en Bali.

Indonesie huwelijksreis - Sumatra & Bali

rondreis

van Hemelbed tot mountain bike - Oerang Oetans in de Jungle, Ongerepte Harau Vallei - Bali rituelen

Lekker struinen door de Jungle op zoek naar Betsy de moeder der Orang Oetans. Genieten van olifanten in Tangahan. Kanoen voor de kust van het onbewoonde eiland Cubadak en curry maken met Ikbal in Harau om tenslotte je onder te dompelen in rituelen op Bali

  Dit is een Huwelijksreis

vanaf 2145,-
21 dagen


Indonesie huwelijksreis - Sumatra & Bali
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Huwelijksreis Sumatra & Bali
VAN HEMELBED TOT MOUNTAIN BIKE - OERANG OETANS IN DE JUNGLE, BATAK en MINANGKABAU - ONGEREPTE HARAU VALLEI - BALI RITUELEN

Struinen door de jungle op zoek naar "Betsy" de moeder der Orang Oetans. Genieten van de zorg voor ontzagwekkende olifanten in Tangahan en op zoek naar de rijke cultuur van de Batak rond het Toba Meer. Vanuit jullie cottage kunnen jullie hier activiteiten ondernemen naar verschillende Batak dorpen in de omgeving.

Met z'n tweeën is het dan tijd om te luieren en wat te kanoën voor de kust van het romantische en onbewoonde eilandje Cubadak . Daarna lekker visjes vangen in de lotusvijver, wandelen langs de dorpjes, zwemmen onder een waterval en zelf curry maken samen met Ikbal in Harau bij Bukittingi, misschien wel de mooiste vallei van heel Sumatra.

Rond Bukittingi vind je de prachtige houten huizen van het beroemde volk de Minangkabau en kan je tegen het vallen van de avond de vleerhonden spotten die met honderden tegelijk hun slaapplaats verlaten op zoek naar eten. 

Na aankomst op Bali reizen jullie direct door naar de romantische rijstvelden midden op het eiland om daar, onder de Balinese zon, te genieten van de rust in het met water omlijste frisse groen. Uitstapjes naar eeuwenoude Hindoeïstische tempels om je onder te dompelen in de wereld van stenen goden en kleurrijke offerrituelen maken deze huwelijksreis tot een droom.

TIP: Zoals bij al onze huwelijksreizen kunnen jullie samen tijdens deze reis op een mooie gewijde plaats op Bali een huwelijksritueel laten plaatsvinden op traditionele wijze.
Dit houdt in dat wij een voorganger voor jullie bereid hebben gevonden om op lokale wijze een (offer) ritueel uit te voeren speciaal voor jullie in een (boeddhistische of hindoeïstische) tempel.
We zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd wordt wat er gebeurt, welke handelingen je geacht wordt te verrichten en waarom je deze zo worden geadviseerd. Zo creëer je een moment samen om nooit te vergeten.

Op veel plaatsen in Indonesië bieden we actieve en interessante activiteiten  aan die uw reis veel completer maken. Kijk bij het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die je het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. In het tabblad hotels kun je kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Wij maken immers jullie reis 100% op maat!

Fotogalerie Sumatra

Kort reisplan
Dag 1 Medan, transfer Bohorok
Dag 2 Bohorok, trekking 2-3 uur 
Dag 3 Jeep Tangkahan
Dag 4 Tangkahan 
Dag 5  Prapat via Brastagi en Sipiso Piso; ferry naar Samosir
Dag 6  Samosir
Dag 7  Samosir 
Dag 8 Charter boot naar Prapat, transfer Medan, vlucht naar Padang, transfer Bukittinggi
Dag 9 Bukittinggi
Dag 10  Transfer  Harau
Dag 11 Harau, wandeling vallei & waterval 
Dag 12 Transfer eiland Cubadak
Dag 13 Cubadak
Dag 14 Cubadak 
Dag 15 Transfer luchthaven vlucht Denpasar via Jakarta; transfer Ubud
Dag 16 Ubud, 
Dag 17 Ubud 
Dag 18 Transfer Tabanan
Dag 19 Tabanan
Dag 20 Tabanan 
Dag 21  Transfer luchthaven, einde programma

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen