Indonesië Java en Bali familie reis | Indonesie Gezinsreis geheel op maat samen te stellen bij DIMSUM REIZEN - Inleiding

Deze Java en Bali familiereis is geheel op maat samen te stellen. Reis met kinderen naar Indonesie en vraag om een persoonlijk reisadvies van de ervaren reisdeskundigen van Dimsum Reizen.

Indonesie Java en Bali Familiereis

rondreis

Culterele hoogtepunten beleven met het hele gezin

De Java en Bali familiereis laat u kennis maken met de culturele hoogtepunten van Java, zoals de boeddhistische tempel Borobudur, de tempels op het mystieke Dieng plateau en de hindoeïstische Prambanantempel. Vulkanen, stranden, kratons; voor elk wat wils

vanaf 1345,-
21 dagenIndonesie Java en Bali Familiereis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Culterele hoogtepunten met het hele gezin
Tijdens deze reis maakt u kennis met de culturele hoogtepunten van Java, zoals de boeddhistische tempel Borobudur, de tempels op het mystieke Dieng plateau en de hindoeïstische Prambanantempel. Daarnaast bezoekt u de prachtige natuur en haar ruige vulkanen, zoals de mooiste van het land: Bromo. U heeft tijd om wat stoom af te blazen in een van de vele theeplantages, voordat u uzelf in het laatste avontuur stort van deze reis; een bezoek aan het Meru Betiri reservaat. Hier komt u ’s avonds op het strand misschien wel oog in oog te staan met de majestueuze reuzenzeeschildpad! Op Bali verblijft u enige malen aan de stranden van Pemuteran en Sanur. Tussendoor kunt u genieten van de culturele rijkdom van Ubud en de schitterende rijstvelden.

Op veel plaatsen bieden we leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.
Zo kunt u de reis helemaal zelf naar uw eigen wensen samenstellen!
Kort reisplan Java en Bali familiereis (21 dagen / 20 nachten)
Dag 1 aankomst Yogyakarta
Dag 2 Yogyakarta
Dag 3 Yogyakarta
Dag 4 Yogyakarta
Dag 5 Yogyakarta - Malang (per trein)
Dag 6 Malang - Bromo / via Tumpang
Dag 7 Bromo - jeepexcursie zonsopkomst / transfer naar Kalibaru
Dag 8 Kalibaru
Dag 9 Kalibaru- Sukamade (per jeep) / excursie schildpaddenstrand
Dag 10 Sukamade - Pemuteran
Dag 11 Pemuteran
Dag 12 Pemuteran
Dag 13 Pemuteran - Munduk
Dag 14 Munduk / wandeling 'kids-speurtocht'
Dag 15 Munduk - Ubud
Dag 16 Ubud / halve dag fietsen
Dag 17 Ubud
Dag 18 Ubud- Sanur
Dag 19 Sanur
Dag 20 Sanur
Dag 21 vertrek Sanur

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen