Vietnam Familiereis | Reis met gezin door Vietnam geheel op maat samen te stellen | Dimsum Reizen - Inleiding

Vietnam Familiereis 3 weken | Geheel op maat samen te stellen gezinsreis door Vietnam | Uw ideale familiereis door Azië boekt u bij Dimsum Reizen.

Vietnam Familiereis

rondreis

Hanoi - Tam Coc - Lan Ha Bay - Hue - Hoi An - Lak Lake - Whale Island - Ho Chi Minh

Beleef Vietnam samen met uw gezin! Overnacht bij een lokale familie, ga fietsen door de rijstvelden, kajak door de ongerepte Lan Ha Bay, zwem onder watervallen bij Lak Lake en relax op het strand! Kleedt de reis verder aan met onze kids activiteiten!

vanaf 1895,-
21 dagenVietnam Familiereis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Vietnam familiereis
Overnachtingen in kleinschalige familiehotels
Zwemmen en kajakken in de ongerepte Lan Ha Bay
Boottocht door het karstlandschap van Tam Coc
Wandeling door de jungle van het Cuc Phuong National Park 
Zwemmen onder watervallen bij het Lak Lake 
Snorkelen en relaxen op whale island 
Optionele uitbreidingen met unieke kids activiteiten!

Beleef Vietnam samen met uw gezin! Ga samen met uw gezin op avontuur en ontdek deze leuke familiebestemming!  Begin uw reis in de historische en culturele stad Hanoi, de moderne hoofdstad van Vietnam. Proef samen lokale gerechten tijdens onze streetfoodtour! Duik in het lokale leven in de Red River Delta, tussen prachtig landschap van rijstvelden en karstpieken. Geniet van een boottocht naar de Galaxy grot bij Tam Coc, leer Vietnamese pop-corn maken en ga op avontuur in het Cuc Phuong Nationaal Park.  

In de ongerepte Lan Ha Bay ( alternatief voor de drukke Halong Bay) slaapt u op een traditionele Jonk waarmee u langs grille mini-eilandjes vaart die verrijzen uit de Chinese zee. Aan boord wordt u verwend met heerlijk eten en staat de tai ji chuan-meester op het dek voor u klaar bij het ochtendgloren van de dag om de slaap uit de spieren te krijgen. Kajak samen met uw kids door dit bijzondere landschap en koel af in het water.

Na de boottocht reist u verder per nachttrein naar de oude keizerlijke stad Hue, waar u met onze fietstocht de hoogtepunten van Hue kunt ontdekken! Ga koken bij Mr. Thanh thuis en proef, volgens de Vietnamese, de lekkerste keuken van Vietnam!  Leer uw kinderen bij Mr. Hoang thuis vliegers maken en probeer de vliegers uit langs de Huong rivier. In het charmante stadje Hoi An loopt u langs oude Chinese huizen en vele  winkeltjes.  Van hieruit kunt u per fiets een tocht maken door het groene achterland en leert u lantaarns maken of kies voor een snorkeltrip naar het nabij gelegen Cham eiland.  

Ontdek de centrale hooglanden met verborgen watervallen en lokale dorpjes bij het Lak meer! U overnacht hier in een bijzondere houten bungalow aan het spiegelende meer. Zwem onder watervallen, lees een boek op uw veranda, fiets langs dorpjes of ga kajakken.Vervolgens is het tijd om te relaxen op Whale eiland! U overnacht hier in een traditionele houten bungalow op het strand. Relax op het strand of kies ervoor om te gaan snorkelen, surfen of kajakken!  

U eindigt uw reis in de voormalige hoofdstad Ho Chi Minh. Heerlijk rondslenteren en lekker eten is wat u hier moet doen. Dat kan alleen of met een local die de verborgen juweeltjes graag voor u persoonlijk onthult.
Reisplan (21 dagen / 20 nachten)
Dag 1 aankomst Hanoi
Dag 2 Hanoi
Dag 3 Hanoi  - Suoi Mu
Dag 4 Suoi Mu - Tam Coc
Dag 5 Tam Coc
Dag 6 Tam Coc
Dag 7 Tam Coc - Lan Ha Bay
Dag 8  Lan Ha Bay - Hanoi/ nachttrein Hue
Dag 9  aankomst Hue
Dag 10 Hue
Dag 11 Hue - Hoi'an
Dag 12 Hoi'an
Dag 13 Hoi'an
Dag 14 Hoi'an - Lak Lake
Dag 15 Lak Lake
Dag 16 Lak Lake - Whale Island
Dag 17 Whale Island
Dag 18 Whale Island
Dag 19 Whale Island - Ho Chi Minh 
Dag 20 Ho Chi Minh
Dag 21 vertrek Ho Chi Minh

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen