Meet a Local | Familie reizen | Dimsum - Inleiding

Persoonlijke ontmoetingen tijdens uw reis, meet a local. Uw ideale familie reis boekt u bij Dimsum.

Meet a local

bouwsteen

persoonlijke ontmoetingen tijdens uw reis

Onze Meet a local - activiteiten zijn beslist een aanrader: zo kunt u samen met uw kinderen op bezoek bij mensen thuis met wie u samen kookt , eet of thee drinkt. U maakt persoonlijk contact en ziet hoe de mensen wonen en leven.

vanaf 0,-
1 dagen

Meet a local
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Meet a local op reis door Azie
Persoonlijke ontmoetingen tijdens uw reis!
Onze Meet a local - activiteiten zijn beslist een aanrader: zo kunt u op bezoek bij mensen thuis met wie u samen kookt , eet of thee drinkt. U maakt persoonlijk contact en ziet hoe de mensen wonen en leven. Of u ontmoet mensen op straat terwijl u op een krukje met ze kletst, ruikt, proeft en deelt tijdens een van onze Streetfoodtours. Voor u het weet is de avond te kort en wordt het een ontmoeting die voor het leven bijblijft!

Onder het tabblad excursies zijn deze activiteiten herkenbaar aan de speciale meet - a - local-stempel.

Zodra u deze bouwsteen in uw reismandje stopt bij uw offerte-aanvraag zal onze reisspecialist  een Meet a local voor uw gezin voorstellen die past in uw rondreis!

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen