Actie met Pubers | Familie reis Azië | Dimsum - Inleiding

Uw ideale familie reis door Azië boekt u bij Dimsum Reizen. Boek bijzondere sportieve activiteiten, leuk voor pubers.

Actie met pubers!

bouwsteen

bijzondere sportieve activiteiten

Gaat u met sportieve pubers tussen de 11 en de 18 op rondreis door Azië? Dan weet u net zo goed als wij dat het een must is om uw puber af en toe lekker uit te dagen. Breidt uw individuele rondreis uit met sportieve activiteiten!

vanaf 0,-
1 dagen

Actie met pubers!
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Actie met Pubers!
Gaat u met sportieve pubers tussen de 11 en de 18 op rondreis door Azië?

Dan weet u net zo goed als wij dat het een must is om uw puber af en toe lekker uit te dagen.  Gaan ze een stuk liever mee de hort op! Breidt uw individuele rondreis uit met een Actie met Pubers en laat u verder adviseren door onze reisspecialist. Op een aantal bestemmingen hebben wij acti(e)viteiten als kletteren, bouldering, rafting, canyoning, mountain biken, (berg)wandelen, vulkaan klimmen, quad rijden, surfen en meer! Alle dagactiviteiten staan onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs en begeleiders. Soms in een groepje , soms privé! En u mag mee natuurlijk, maar u kunt uw pubers ook lekker alleen laten gaan en zelf het aanlokkelijke museum of die rustige tempel in, een boekje lezen of een kookworkshop doen. Fijne oplossing, toch?

Kijk hier voor voorbeelden van onze Actie met Pubers

Zodra u deze bouwsteen in uw reismandje stopt bij uw offerte-aanvraag zal onze reisspecialist  een activiteit voor uw pubers voorstellen die past in uw rondreis!

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen