China rondreis van Beijing naar Shanghai - Inleiding

Deze geweldige China rondreis van Beijing naar Shanghai brengt u in drie weken langs de hoogtepunten van China met extra uitstapjes ! U bezoekt dus ook het Shaolin Kongfu Klooster, de boeddhistische Longmen grotten en het verborgen juweeltje Shaxi.

China rondreis van Beijing naar Shanghai

rondreis

Steden, Rijstvelden en Kongfu

Deze geweldige China rondreis van Beijing naar Shanghai brengt u in drie weken langs de hoogtepunten van China met extra uitstapjes ! U bezoekt dus ook het Shaolin Kongfu Klooster, de boeddhistische Longmen grotten en het verborgen juweeltje Shaxi.

vanaf 2045,-
22 dagen

China rondreis van Beijing naar Shanghai
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Steden, Rijstvelden en Kongfu reis

Klassieke wereldwonderen in Beijing
Shaolin Kongfu Klooster
Boedha Grottten in Longmen
Onbekend platteland bij Shaxi
Knalgroene rijstvelden in Pingan
wervelend Shanghai!

Deze geweldige rondreis brengt u in drie weken langs de hoogtepunten van China met af en toe een extra stapje naar links!

U begint uw reis in Beijing waar u natuurlijk een bezoek brengt aan de Verboden Stad en de Chinese Muur. In het oude ommuurde handelsstadje Pingyao waant u zich in oude Chinese tijden. Bij de grote Boeddha’s gehouwen uit de rotsen bij Longmen gelooft u uw ogen niet. In het Shaolin Klooster kunt u Kongfu-kunsten zien, afgekeken van de film Kongfu Panda. In Xi'an staat u oog in oog met het gigantische terracottaleger van de eerste keizer van China.
Lekker fietsend rond Lijiang leert u het fantastische platteland van China kennen, waar u het Naxi volk naar de markt ziet gaan. U rijdt dan naar Shaxi, en oud handelsstadje langs de oude theeroute een plekje nog niet bedolven door het massatoerisme! Rond Dali laten we u het echte plattelandsleven zien vanaf een boot over het Erhai meer.
Bovenop de Longji Rijstvelden bij Ping'an kijkt u ver uit over het prachtige lijnenspel dat de rijstvelden met elkaar maken. In Yangshuo kunt u per fiets, te voet of per boot nog meer genieten van het karstgebergte gevormd door wind, water en de meanderende Li-rivier.
De reis sluit u af in de kosmopolitische stad Shanghai waar u slentert door kleine straatjes en geniet van metershoge wolkenkrabbers ontworpen door internationale toparchitecten.
China is TOP!

Dimsum Reizen biedt hier ook leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk bij het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. In het tabblad hotels kun u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Zo kunt u deze individuele China reis zelf helemaal naar uw eigen wensen samenstellen.

Reisplan (22 dagen / 21 nachten)

Dag 1 aankomst Beijing
Dag 2 Beijing
Dag 3 Beijing
Dag 4 nachttrein Pingyao
Dag 5 Pingyao
Dag 6 nachttrein Zhengzhou
Dag 7 Luoyang / bezoek Shaolin klooster en Longmen grotten
Dag 8 trein Xi'an
Dag 9 Xi’an
Dag 10 vlucht Lijiang
Dag 11 Lijiang
Dag 12 Lijiang - Shaxi via Shibaoshan
Dag 13 Shaxi – Xizhou (Dali)
Dag 14 Xizhou - Kunming / vlucht Guilin, transfer Yangshuo
Dag 15 Yangshuo
Dag 16 Yangshuo
Dag 17 Yangshuo - Ping'an
Dag 18 Ping'an (Longji rijstterrassen)
Dag 19 Yangshuo - Shanghai
Dag 20 Shanghai
Dag 21 Shanghai
Dag 22 vertrek Shanghai

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen