Kamperen op de Chinese Muur | Beijing China Bouwsteen | Dimsum Reizen - Inleiding

Kamperen op de Chinese Muur bij Huanghuacheng.Vertrek vanuit Beijing. Laat uw fantastische China reis samenstellen door Dimsum Reizen.

Kamperen op de Chinese Muur

bouwsteen

Geniet van een prachtige zonsondergang en - opgang terwijl u overnacht op dit wereldwonder!

Een fantastische manier om dit indrukwekkende bouwwerk van dichtbij te kunnen bewonderen. Deze memorabele overnachting is een geweldige toevoeging aan uw reis door China.

vanaf 395,-
2 dagenKamperen op de Chinese Muur
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

kamperen bij Beijing
Genieten van de sterrenhemel en de zonsopkomst terwijl u in een slaapzak ligt op de Chinese Muur. Het klinkt als een droom, maar met deze bouwsteen kunt u het werkelijk aan uw China-reis toevoegen! Een bezoek aan dit wereldwonder mag niet ontbreken in uw reis. 

U wordt vanuit Beijing per privétransfer naar het plaatsje Huanghuacheng gebracht, waar u in de namiddag een mooie wandeling over de muur maakt en 's nachts kampeert op de muur. Onderweg naar Huanghuacheng maakt u nog een stop bij de Ming Tombes. U maakt in de namiddag en de volgende dag in de ochtend een flinke wandeling over de muur. Onderweg heeft u een prachtig uitzicht over de bergvalleien en bij helder weer kunt u de muur kilometers ver zien liggen.

Voor de slaapspullen (matje en slaapzak) wordt gezorgd. U kunt ervoor kiezen of u in de wachttoren slaapt of op de muur in de open lucht. Uw gids blijft tijdens het verblijf bij u. De bouwsteen is te boeken van april t/m oktober, in de winter is het te koud om buiten te slapen. In het geval van slecht weer of regen zult u in een bijgelegen guesthouse overnachten. 
Kort Reisplan ( 2 dagen / 1 nacht)
Dag 1 Beijing - Ming Tombes - wandeling Chinese Muur bij Huanghuacheng / overnachting op de muur
Dag 2 wandeling Chinese Muur bij Huanghuacheng - stop bij Olympisch dorp - terug naar Beijing

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen