Bhutan Reis | Individuele Reizen naar Bhutan | Dimsum - Inleiding

Bhutan rondreis, individueel en op maat samen te stellen bij Dimsum Reizen.

Bhutan Reis: Hoogtepunten Bhutan op onze manier

rondreis

West en Centraal Bhutan / Paro - Thimphu - Punakha - Phobjikha - Bumthang

De ideale Bhutan Hoogtepunten rondreis. Op deze Bhutan reis bezoekt u in een kort tijdsbestek toch alle hoogtepunten van Centraal-Bhutan. U start in de hoofdstad Thimpu. Vervolgens reist u verder naar de Bumthang vallei, via Punakha.

vanaf 2315,-
10 dagen


Bhutan Reis: Hoogtepunten Bhutan op onze manier
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Land van de Donderende Draak
10 dagen Bhutan
Meet a local: koken bij de mensen thuis (slapen kan ook)
Trekje naar Tigers Nest
Dagwandelingen : we hebben veel opties!
Optioneel mountain biken en paardrijden mogelijk
Onze keuze hotels: Bhutanese stijl maar met comfort

Heeft u niet veel tijd en wilt u in een kort tijdsbestek toch langs alle hoogtepunten van Centraal-Bhutan, dan is dit de ideale reis voor u. U start in de kleine, aangename hoofdstad Thimpu. Vervolgens reist u verder naar de Bumthang vallei. Onderweg passeert u misschien wel de mooiste dzong van het land in Punakha. In de rustieke vallei van Phobjika ziet u in de wintermaanden (half oktober tot april) de zeldzame Zwartnek kraanvogels, maar ook buiten dit seizoen is de vallei erg de moeite waard. De Bumthang vallei leent zich uitstekend voor een lunch bij een Bhutaanse familie thuis, leuke eenvoudige wandelingen en mountainbiketochten. Met een binnenlandse vlucht reist u naar Paro en bezoekt u het beroemde Tijgersnestklooster dat indrukwekkend hoog tegen de rotswand ligt. We raden u aan de vertrekdatum zo afstemmen dat u in Bhutan een festival kunt meemaken, een kleurrijk hoogtepunt van uw reis. 

In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.

Kijk ook eens bij onze Dimsummetjes die uw reis nog persoonlijker maken: meet a local activiteiten en wandel-en fietsactiviteiten. Deze kunnen we opnemen in uw reis! ( zie tabblad excursies)
Reisplan (10 dagen/ 9 nachten)
Dag 1 aankomst Paro, transfer Thimpu
Dag 2 Thimpu 
Dag 3 Thimpu – Wangdue
Dag 4 Wangdue - Phobjika 
Dag 5 Phobjika – Trongsa
Dag 6 Trongsa - Bumthang
Dag 7 Bunthang
Dag 8 Bumthang - vlucht Paro
Dag 9 Paro / bezoek Tijgernestklooster
Dag 10 vertrek Paro

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen