Individuele Iran reizen | rondreis en bouwstenen

De mooiste individuele Iran reis. Uw ideale Iran rondreis samengesteld door de Iran reisspecialisten van Dimsum Reizen.

BELEEF
Iran MET
Dimsum Reizen

Verkennen


Teheran - Masuleh - Kashan - Yazd - Persepolis - Shiraz - nomaden - Isfahan

Op deze complete Iran reis maakt u in drie weken kennis met de bekende en minder bekende culturele hoogtepunten. U bezoekt de overblijfselen van het roemruchte Perzische rijk, met als hoogtepunt Persepolis. Maar ook maakt u kennis met het moderne Iran.

rondreis

23 dagen

2945,- per persoon

Teheran-Masuleh-Tabriz-Takht-eSoleman-Koerdistan-Shush-Shiraz-Persepolis-nomaden-Yazd-Isfahan-Kasha

Deze vierweekse Iran reis is een complete rondreis door Iran. Natuurlijk bezoekt u Teheran, Yazd, Persepolis, Susa,Isfahan en Shiraz. Maar u slaapt ook in dorpjes, homestays, karavanserai's, bezoekt nomaden in Fars, de woestijn en de bergen in Koerdistan.

rondreis

29 dagen

3695,- per persoon

Shiraz - Persepolis - Yazd - Isfahan - Kashan - Teheran

Deze Iran rondreis brengt u langs de klassiekers als Shiraz, Persepolis, Isfahan en Yazd, maar maakt ook een reis door de Dasht-e Kavir woestijn waar u in karavanserai's en woestijndorpjes overnacht. Ook bezoekt u Bavanat met de Ghamseh nomaden en Kashan.

rondreis

15 dagen

1945,- per persoon

Perzische Golf - Bandar Abbas - Minab - Qeshm eiland

Op deze reis bezoekt u het onbekende zuiden van Iran. U reist naar de regio aan de Perzische Golf. Dit gebied heeft een geheel ander karakter dan de rest van Iran. Er woont een overwegend grote Arabische bevolking, waaronder vrouwen met oogmaskers.

bouwsteen

4 dagen

395,- per persoon

Masuleh - Kaspische Zee - Jolfa/Maku (Armeense kerken)- Tabriz

Op deze avontuurlijke Iran reis maakt kennis met het onbekende noordwesten van dit prachtige land. U bezoekt de regio bij de Kaspische Zee en het Iraanse Azerbeidzjan. Groene bergen, verborgen Armeense kerken, theeplantages' een verrassende kant van Iran

bouwsteen

8 dagen

1045,- per persoon

Dasht-e Kavir woestijn

Op deze avontuurlijke Iran reis gaat u door de Dasht e Kavir woestijn. U bezoekt prachtige woestijndorpjes, reist door de uitgestrekte woestijn. U overnacht in woestijnstadjes en karavanserai's en wandelt door de zandduinen rondom Mesr.

bouwsteen

4 dagen

435,- per persoon

Uw voordelen

100% op maat gemaakt

Persoonlijk door onze zeer ervaren reisspecialist

Unieke routes

Wij kennen de plekjes, ook buiten het massatoerisme

Bijzondere activiteiten op reisMeet a local

Kook, eet, wandel en fiets met locals

Beleef Iran op onze manier!


Wilt u naar Iran reizen, maar wel geheel zoals u wilt?  Wij organiseren uw Iran rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en genieten van optimale vrijheid tijdens uw Iran reis.
Onze deskundige Iran-specialist met zeer uitgebreide reiservaring in dit land adviseert u graag in alle mogelijkheden die wij bieden. We reizen niet alleen naar het mooie Isfahan, het drukke Teheran en het poëtische Shiraz, maar gaan ook op zoek naar de plekken buiten de begaande paden. We brengen u bijvoorbeeld graag naar de Bakhtiari en Ghasga' I nomaden en naar de zandduinen in de Kalout woestijn. We zoeken de hoogstaande Perzische cultuur op in Persepolis, gaan voor het avontuur in Koerdistan, een woestijntocht bij Yazd en wandelen in de bergen, valleien of woestijnen.  

Met onze meet-a-local-activiteiten bieden we u de mogelijkheid te overnachten bij mensen thuis in woestijndorpen en een avondje te eten bij Iraniërs in Teheran of Shiraz!