Individuele China reizen | rondreis en bouwstenen

De mooiste individuele China reis. Uw ideale China rondreis samengesteld door de reisspecialisten van Dimsum Reizen.

BELEEF
China MET
Dimsum Reizen

Verkennen


Beijing - Shaolin Tempel - Longmen grotten - Xi'an - Chengdu - Yangshuo - Ping'an - Shanghai

Deze reis door China is ideaal voor kinderen. In hun fantasie bouwen ze hun pagodes op puntige heuvels en is Kongfu Panda hun ludieke tegenstander. Voor opgroeiende kinderen en pubers is dit het land van de Chinese Muur, reuzenpanda's en rijstvelden.

rondreis

20 dagen

1795,- per persoon per gezin

Bishkek - Son Kul - Tash Rabat - Kashgar - Turpan - Dunhuang - Jiayuguan - Xiahe - Xi'an - Beijing

Deze Zijderoute reis brengt u van Kirgizstan naar Beijing langs vele volkeren en landschappen in West-China. U reist langs de Taklamakanwoestijn, het Tien Shan gebergte en de Gele Rivier. Treedt in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Marco Polo!

rondreis

23 dagen

2695,- per persoon

Beijing - Xi'an - Samye - Lhasa - Gyantse - Shigatse - Sakya - Rongbuk - Zhangmu - Kathmandu

Op deze drieweekse reis bezoekt u o.a. de Grote Muur en het Terracottaleger in China en het Potala paleis in Tibet. En dan hebben we het over nog maar enkele hoogtepunten onderweg van Beijing via de Tibetaanse hoogvlakte naar Nepal!

rondreis

22 dagen

3695,- per persoon

Bijzondere volkeren langs de grens met Noord Vietnam

Vanaf Kunming reist u naar Yuanyang, een adembenemend landschap van rijstterrassen. Dit gebied kent de grootste diversiteit aan volkeren in China en op de verschillende markten maakt u kennis met de Yao, Hani (Aini), Miao, Dai, Lahau, Buyi en Yi.

bouwsteen

dagen

,- per persoon

Shanghai, om uw reis mee te beginnen of te eindigen

Shanghai is opnieuw de Parel van het Oosten. De Bund Boulevard met zijn koloniale gebouwen, Pudong Bussiness area in neonverlichting, shoppen in het hypersnelle Xintiandi, uitblazen in een kunstgalerie. Shanghai is helemaal TOP!

bouwsteen

3 dagen

105,- per persoon

via onbekende stadjes langs de oude zout- en theeroute

Via de belangrijke oude handelsplaatsjes Heijing en Weishan, die nog nauwelijks door toeristen worden bezocht, legt u een stuk af over de zout- en theeroute. U eindigt in het authentieke Bai dorpje Xizhou.

bouwsteen

4 dagen

625,- per persoon

Uw voordelen

100% op maat gemaakt

Persoonlijk door onze zeer ervaren reisspecialist

Unieke routes

Wij kennen de plekjes, ook buiten het massatoerisme

Bijzondere activiteiten op reisMeet a local

Kook, eet, wandel en fiets met locals

China: land van superlatieven


Wilt u naar China reizen, maar wel geheel zoals u wilt? Een China rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en genieten van optimale vrijheid tijdens uw China reis? Maar u wel laten adviseren door een echte deskundige China specialist met jarenlange ervaring in dit land, en die reistips heeft waar u zelf niet opgekomen was? Neem dan eens contact met ons op.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende China zien: kleine dorpen weg van de hoofdweg in provincie Guizhou, afgelegen zoutdorpjes in provincie Yunnan, hoge besneeuwde bergpieken en graslanden in provincie Sichuan, kleurrijke markten in Zuid-Yunnan en zandduinen in de Taklamakan woestijn. Zo'n groot land biedt een enorme diversiteit en daar praten we graag met u over! Slapen in leuke boutique hotels,  op de must-see- locatie van een stad of bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Boek ook een Meet a local in China. Eet, kook, proef, wandel en beleef samen uw reis door China! Een ervaring om nooit te vergeten! 

Wij staan regelmatig op kleine reisbeurzen en organiseren informatiedagen. Zien we u daar?